Πληρωμή και Αποστολή

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.


Αντικαταβολή Με Courier

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμοτης της παραγγελίας σας κατά την παράδοση της στον χώρο σας, εφόσον η συνολική της σξία δεν υπερβαίνει τα 500€.

Με πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD ή EUROLINE

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή και για δική σας ασφάλεια Το Κατάστημα μας Διαθέτει την Νέα Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Eurobank Cardlink - Modirum Με 3D Secure, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε Εύκολα και Γρήγορα μέσο ενός απόλυτα ασφαλούς περιβάλλων τις συναλλαγές σας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται Εφόσον μας Ενημερώσετε τηλεφωνικός στο 27410 72747 ή μέσο email στο info@led-electro.gr στέλνοντάς μας το αποδεικτικό κατάθεσης για να μας γνωστοποιήσετε οτι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων.

*Προσοχή Όταν Πραγματοποιείτε πληρωμή μέσο (Iban), οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά από 2 εργάσιμες ημέρες και αφού βεβαιωθεί η κατάθεση στον τραπεζικό μας Λογαριασμό.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN GR94 0110 3750 0000 3750 0232 303
Δικαιούχος BE LED EE

EUROBANK
IBAN GR18 0260 3240 0000 0020 0764 725
Δικαιούχος BE LED EE


Αποστολές Παραγγελιών

Όλες οι Παραγγελίες αποστέλλονται στον χώρο σας με ACS Courier

Η αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας. (ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής)

Ενδεικτικά Αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για Αποστολές Βάρους έως 2 κιλά είναι 2.20€ (περιλαμβ. ΦΠΑ) Για κάθε επιπλέον κιλό η χρεωση ενδεικτικά ανέρχεται σε 0,80€,

Στην Αποστολή με Courier, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.00€ (περιλαμβ. ΦΠΑ).

Για Παραγγελίες με παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.


Ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι τα 10€ συμπ. ΦΠΑ