Ποιο είδος φωτισμού θα ταίριαζε στις ανάγκες σας;

22/05/2017
από Admin Admin

To κατάστημα LedElectro σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα λαμπτήρων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες φωτισμού σας. Ψάχνετε για κάποιο βασικό φως απλά για να φωτίσετε ένα χώρο ή χρειάζεστε ένα ζεστό φως για να φέρετε περισσότερη θαλπωρή στο σπιτικό σας;

Λαμπτήρες led

Οι λάμπες LED κάνουμε μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση, δεν ζεσταίνονται και γενικά αντέχουν πολύ. Πρέπει να προσέξουμε να έχουν αρκετά Lumens φωτεινότητα (ή πιο απλά να είναι περισσότερα Watts) και επίσης να έχουμε υπόψιν ότι κάποιες βγάζουν θερμό, κάποιες ψυχρό και κάποιες άλλες ενδιάμεσο φως. Οι λαμπτήρες με την επονομαζόμενη σχεδίαση τύπου «snow-cone» είναι εξοπλισμένοι με ψύκτρα που καταλαμβάνει ολόκληρο το κάτω μισό τμήμα του λαμπτήρα. Αυτοί εκπέμπουν μόνο κατευθυντικό φως, το οποίο είναι μεν ικανοποιητικό για χρήση σε πολύφωτα, αλλά ρίχνουν ανεπιθύμητες σκιές όταν τοποθετούνται, για παράδειγμα, σε επιτραπέζια φωτιστικά με καπέλο. Για τα φωτιστικά αυτού του τύπου θα χρειαστείτε λαμπτήρα ομοιοκατευθυντικού φωτός

Εφέ φωτισμού

Δείτε πώς επηρεάζεται το εφέ φωτισμού ενός λαμπτήρα από την επικάλυψή του και πώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σωστό φωτισμό. Οι γαλακτόχρωμοι λαμπτήρες εκπέμπουν διάχυτο φως. Οι διάφανοι λαμπτήρες παράγουν ένα σπινθηροβόλο, φυσικό θερμό φως.

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, επίσης γνωστοί ως συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια από τους κλασσικούς λαμπτήρες για να παράγουν την ίδια ποσότητα φωτός. Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να δημιουργήσουν το σωστό εφέ φωτισμού και την ατμόσφαιρα που να ταιριάζει με τη διάθεσή σας και να μειώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Λαμπτήρες αλογόνου

Οι λαμπτήρες αλογόνου είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αντικαταστήσετε τους κλασσικούς λαμπτήρες. Δείτε πώς οι λαμπτήρες αλογόνου προσφέρουν μια τεράστια επιλογή δυνατοτήτων φωτισμού, παρέχοντας την ίδια ποιότητα θερμού, σπινθηροβόλου φωτός όπως οι κλασσικοί λαμπτήρες.